Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

‘’Şanlıurfa’nın Nadir ve Endemik Bitkileri’’ konulu fotoğraf sergisi

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan’ın öncülüğünde Şanlıurfa’nın bitki zenginliğini tanıtmak için oluşturulan ‘’Şanlıurfa’nın Nadir ve Endemik Bitkileri’’ konulu fotoğraf sergisi başta öğrenciler olmak üzere akademik ve idari personel tarafından beğeniyle karşılandı.

Şanlıurfa’nın Dünya’nın birçok ülkesinden daha fazla endemik bitki zenginliğine sahip bir şehir olduğunu dile getiren Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, serginin açılışında yaptığı açıklamada; “Büyük bir emek ve çalışmanın sonucunda ortaya çıkan fotoğraf sergimiz, Şanlıurfa’nın doğal güzelliklerinin ve değerlerinin yansıtılması açısından oldukça anlamlı ve önemlidir. Üniversite kampüsümüzde bu sergiye ev sahipliği yaparak farklı illerden ve ülkelerden gelen öğrencilerimize bu güzelliklerin tanıtılmasından dolayı ayrıca mutluluk duyuyoruz. Endemik bitkiler tüm doğal zenginliklerde olduğu gibi bir bölgenin tanıtılması noktasında etkin rol oynadığını düşünüyorum. Gençlerimize bu güzellikleri emanet edeceğiz ve onların da korumasını isteyeceğiz. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Mezopotamya Sümbülü, Peygamber Çiçeği, Binbirdirek Otu gibi birbirinden farklı bitkilerin fotoğrafının sergilendiği sergi, hafta boyunca ziyaretçilerin ziyaretine açık olmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49