Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’nın ismini dolandırıcılıkla çıkarmayalım
Şanlıurfa’da Cuma namazında vaaz veren İmam “Kontör dolandırıcılığı denince Şanlıurfa birinci sırada yer alıyor 21. yüzyılda insanlar nasıl dolandırıcılara nasıl kanabiliyor”
Cuma hutbesinde merkezi sistemden hutbe veren İmam “Kontör dolandırıcılığı denince Türkiye’de Şanlıurfa birinci sırada yer alıyor, Emniyet yetkilileri sürekli cep telefonundan mesaj geçiyor bunlara aldanmayın insanlar nasıl aldanabiliyor 21. yüzyıl teknoloji çağında bu gibi olaylara nasıl düşülüyor, Polis arayıp ta para veya kontör istemez artık bu tuzaklara düşmeyelim ve Sanlıurfamızın ismini böyle dolandırıcılık olaylarıyla imajını  Türkiye’de kötü çıkarmayalım” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49