Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’nın İlçeleri DSİ İle Memba Kalitesinde İçme Suyuna Kavuşuyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından sağlıklı ve içilebilir içme suyu temin etmek için Viranşehir ilçesinde yapılan yatırım ile ilçenin içme suyu sorunları uzun vadeli olarak çözüme kavuşacak.

YÜZDE 31 FİZİKİ GERÇEKLEŞME SAĞLANDI.

DSİ 15. Bölge Müdürlüğü bünyesinde yapımı sürdürülen Viranşehir İçme Suyu İsale hattı projesinin inşaat işinde %31 fiziki gerçekleşme sağlandı.

160 MİLYON TL’YE MAL OLACAK.

160 milyon TL’ye mal olması beklenen projeden 26 yerleşim birimi ve 314 bin 135 vatandaş ilk etapta faydalanacak.

2022 YILINDA TAMAMLANMASI BEKLENİYOR.

2022 yılında tamamlanması beklenen proje kapsamında 15 adet kuyu, 4 adet depo, 25 kilometre isale hattı, 3 adet terfi istasyonu ve ENH inşa ediliyor.

Projede bazı içme suyu depoları ve terfi merkezlerinin tamamlandığı, içme suyu kuyularının tamamının açıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49