Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Sofi' saç dökülmelerine karşı önerilerde bulundu

Şanlıurfa’nın Eyübiye ilçesine bağlı Sarayönü Caddesinde Sabuncu Sofi olarak bilinen Mehmet Bozankuş kendi imalatı olan sabunların dökülen saçlara, sivilceye, yüz lekelerine ve tüm cilt rahatsızlıklar için şifa kaynağı oluyor. Özelikle mevsim geçişlerinde yaşanan saç dökülmelerinden dolayı vatandaşlar ilgisini çeken bıttım, defne sabunları oldu.

“SAÇ DÖKÜLMELERİNE BITTIM, DEFNE SABUNU”

Mevsim geçişlerinden kaynaklı yaşanan saç dökülmelerine karşı bıttım, defne sabunu öneren 17 yıllık sabuncu Mehmet Bozankuş: “Saç dökülmesi genelde mevsim geçişlerinde yaşanılan bir olaydır bizde bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için bıttım sabunu, defne sabunumuz var yani saç dökülmesi yaşayan vatandaşlara gelip bu sabunu kullanmalarını tavsiye ederiz. Çünkü bu sabunlar kendi üretimimiz zaten buradan daha çok dışarıdan isteyenler var oraya yoluyoruz” dedi.

“KESİNLİKLE KİMYASAL MADDE YOK”

Sabunları kendi ürettiklerini ve hiçbir kimyasal maddenin ifade Esnaf Bozankuş: “Mevcut piyasadaki sabunlar için bir şey diyemem ama kendi yaptığımız sabunlarda zeytinyağı kullanıyoruz kesinlikle kimyasal yok, katkı maddesi yok, hayvansal yağ kesinlikle yok zaten öyle bir çalışma yapmış olsaydık burada bu iş yapamazdık, kimsenin talebi olmazdı” ifadelerini kullandı.

“HER TÜRLÜ RAHATSIZLIĞA AYRI AYRI SABUN VAR”

Mehmet Bozankuş: “Bizde dökülen saçlar için, sivilce için, yüz lekeleri için, tüm cilt rahatsızlığı için ayrı ayrı sabun çeşitleri var” dedi.

“YAPILAN ZAMLARI KARIMIZDA FEDAKARLIK YAPARAK ZAM YAPMADIK”

Son olarak malzemelerin fiyatlarının yükseldiğini buna rağmen fiyatları geçen yılki fiyattan sattığını ifade eden Bozankuş: “Geçen yılki fiyatlardan satıyoruz malzemelere gelen zamlara rağmen zaten çoğu müşterimiz neden zam yapmıyorsunuz diyor iş doğrusu geçen yıl biraz para kazanıyorduk açıkçası her malzemeye yapılan zamları karımızda fedakarlık yaparak zam yapmadık yani bizde şuanda para kazanamıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49