Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı profesöre yine birincilik ödülü
UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen "23. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamındaki yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.
Kültürel Miras ve Korumacılık Temalı Ulusal Belgesel Film kategorisinde, ‘Göbeklitepe Sakinleri’ ile yönetmen Prof. Dr. Sedat Benek’e verildi.
Dereceye girenlere ödülleri, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Festival Komitesi ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan, Yönetmen Reha Arın ile protokol üyeleri tarafından verildi.
Ödül sonrası açıklama yapan Prof. Dr. Sedat Benek," 23.Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’ne “Ulusal Kültürel Miras ve Korumacılık Uzun Metraj”, “Uluslararası Uzun Metraj” ve “Uluslararası Kısa Metraj” belgesel film kategorilerinde Türkiye dahil toplam 104 ülkeden 1.400’ün üzerinde film başvuruda bulunmuştur. Belgesel filmimiz, “Ulusal Kültürel Miras ve Korumacılık” temalı Süha Arın En İyi Film Ödülü’nü aldığı için çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Ödülün, Türkiye’de belgesel sinemanın duayen isimlerinden olan rahmetli Suha Arın’ın kardeşi tarafından verilmesi benim için ayrı bir mutluluk olduğunu belirtmek isterim"dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49