Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı mevsimlik tarım işçisi ailenin oğlu 6 gündür kayıp
Aydo ailesi Şanlıurfa’dan Konya’nın Ereğli ilçesinde, yaklaşık 4 aydır tarlada çalışıyor. Çadırda kalan ailenin 13 yaşındaki oğulları İsa Aydo 6 gündür kayıp haber alınamıyor.
Aydo ailesi, geçtiğimiz hafta Pazartesi yaşanan bir tartışmanın ardından İsa’nın çadırdan çıkarak bir daha geri gelmediğini ve kayıp ihbarında bulunduklarını oğulların geri dönmesini istediklerini Ancak aradan yaklaşık 6 gün geçmesine rağmen çocuklardan bir haber almayan aile çaresiz bir şekilde gelecek sevindirici bir haber bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49