Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Kadınlardan Lezzet Şöleni

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şanlıurfa yöresel yemekleri ve sunumları Sakıp'ın köşkünde vatandaşların beğenisine sunuldu. Düzenlenen etkinliğine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, ilçe Belediye Başkanları, İlçe kaymakamları, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa merkez ve 13 ilçenin farklı lezzetlerinin bir arada toplandığı etkinlikte kentin özel yemekleri görücüye çıktı. Çiğ köfte, borani, ciğer, ağzı açık, ağzı yumuk, semsek, lahmacun ve daha birçok yöreye özgü yemeklerin yanı sıra çeşit çeşit tatlı da katılımcılara ikram edildi. Öte yandan şeker hamuru ile 6 günde yapılan Göbeklitepe ve diğer tarihi yerlerin görselleri de programın en dikkat çeken noktalarından oldu. Yapılan sunumların ardından, yemekler katılımcılara ikram edildi. Vatandaşlar yemeklerin tadına bakabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49