Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı gazeteci son yolculuğuna uğurlandı
Canlı yayın için Gaziantep’ten Şanlıurfa’ya gelmek için yola çıkan Şanlıurfalı muhabir Muhammed Abdulkadir Esen ile kameran Umut Yakup Tanrıöver yolda denk geldikleri kazada yaralılara yardım etmek için durdukları sırada meydana gelen kazada hayatını kaybetti.
Olay yerindeki incelemenin ardından hayatını kaybeden Şanlıurfalı Gazeteci Esen’in cenazesi Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Esen’in hastanedeki işlemlerinin ardından defnedilmek üzere cenazesi memleketi Şanlıurfa’ya getirildi
Muhammed Abdulkadir Esen’in cenazesi için Yusuf Paşa Camiinde cenaze namazı kılındı. Öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Şanlıurfa valisi Salih Ayhan, Belediye Başkan vekili Ahmet Kaytan, Şutso yönetim kurulu başkanı İbrahim Halil Peltek ,meslektaşları, ailesi ve dostları katıldı.

Kılınan cenaze namazı ardından Merhum Esen, Bediüzzaman aile mezarlığına defnedildi. Esen ailesi taziyeleri Karaköprü diş hastanesinin arkasında bulunan Ömer Yılmazer taziye evinde kabul edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49