Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Başarılı Bürokrat İsa İzgi Eyyübiye'den Aday Oluyor

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinin önemli simalarından Eyyübiye tarım ilçe müdürü İsa İzgi, AK Parti'nin Eyybiye Belediye Başkan Aday Adayı olması bekleniyor. Vatandaşlar, sağ ve sol kesimde sevilen İzgi'nin aday olması durumunda desteklerinin tam olduğunu ifade ediyor.

Eyyübiye tarım ilçe müdürü İsa İzgi, gerek ilçe merkezine gerek kırsal kesimde yaptığı önemli hizmet çalışmalarıyla çiftçilerin sorunlarıyla bire bir tarlada teorik olarak aktaran İzgi'nin ismi adaylık için ilçedeki hem muhtarlar hemde vatandaşlar tarafından sık sık dile getiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49