Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor valı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’daki kanallarda temizlik yapılıyor
Devlet Su İşleri (DSİ) Şanlıurfa 15. Bölge Müdürlüğü, görev sahası olan Mardin ana kanalında, selden etkilen 105 km uzunluğunda kanala temizlik çalışmasına başladı.
Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge müdürlüğü, sel felaketinin yarattığı tahribatın izlerini temizliyor. Ekipler geçtiğimiz hafta sonu Kent genelinde yaşanan sel felaketinde etkilenen Mardin ana kanalı 105 kilometrelik alanda temizlik ve bakım onarım çalışmaları başladı.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü GAP 15. Bölge Müdürlüğünden temizlik çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapıldı.
"30.04.2022 tarihinde yaşanan sel felaketinde etkilenen Mardin ana kanalı 105 km’de temizlik ve bakım onarım faaliyetlerimiz Bölge Müdürlüğümüz imkanları ile yapılmaktadır"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48