Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da yine kanal yine boğulma

Haliljye ilçesi Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde sulama kanalı kenarında arkadaşlarıyla buluşan Halil Söylemez (23), bir süre sonra serinlemek için ayaklarını suya soktu.

Bu sırada dengesini kaybederek suya düşen Söylemez, akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri, akıntının şiddetli olması nedeniyle gözlem yoluyla arama yaptı.

Söylemez'in bulunamaması üzerine Devlet Su İşleri (DSİ) 15. Bölge Müdürlüğünden kanala verilen suyun kesilmesi istendi. Kanaldaki suyun azalmasından sonra su altı polis ekibi, dalış yaparak Söylemez'i aramaya başladı.

Yaklaşık bir saatlik aramanın ardından Söylemez'in cansız bedeni, suya düştüğü yerden 3 kilometre ileride kanalın mazgal bölümünde bulundu. Ekiplerce sudan çıkarılan Söylemez'in cenazesi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49