Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da yaşayan herkesin bir evi olacak
 Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Şanlıurfa’da yaşayan herkesin bir evi olacak”
Şanlıurfa Belediyesinin çok ciddi konut projeler yürüttüğünü hatırlatan Fakıbaba, Dağ eteğinde, Maşuk’ta ve Yenice’de toplam 2050 konut inşaatının hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Fakıbaba, Maşuk’ta halka yönelik yapımını sürdürdükleri 3 oda 1 salon dairlerden 600 konutun satışına bir ay içerisinde başlayacaklarını ifade etti. Fakıbaba şöyle konuştu;”Maşuk’ta 3 oda bir salon şeklinde yaptırıldığımız konutlar şuan hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah bir ay içerisinde buradaki konutların satışını yapmaya başlıyoruz. Mecburen burayı ihale ile yapacağız. Ayrıca işçi arkadaşlarımıza da evler yapıyoruz. Memur arkadaşlarımıza evler yapıyoruz. Ve bundan sonra Urfa’da yaşayan herkesin bir evi olacak. Bunun olmaması için hiçbir sebep yok. Çok samimi olarak söylüyorum. İnşallah kentsel dönüşümde de iyi sonuçlar alacağız. Şuana kadar kentsel dönüşüm için 1034 evi kamulaştırmışız. Bu kamulaştırmalar az bir para değil. Biz geldiğimizde belediye işçilerine maaş ödeyemiyordu. Kasapların önünde belediye işçileri buraya giremez diye yazıyordu.Bu yalan mı.? Ama şimdi bankacılar benim işçilerin arkasında dolaşıyor. Konut ve kentsel dönüşümde hiçbir sorunumuz yok. İnançlı bir şekilde çalışıyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49