Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da trafik kazası, 1 ölü,3 yaralı

Kaza, sabah saatlerinde Dağetegi Mahallesi’ndeki Zeytin Dalı Eğitim Kampüsü kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, kavşaktaki trafik ışıklarının çalışmadığı sırada dönüş yapmak için kavşağa giren Memduh Çakmak idaresindeki 63 H 0117 plakalı halk otobüsü, önüne aniden çıkan AFAD'a ait 63 K 7900 plakalı araç ile çarpıştı.Çarpışmanın şiddetiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan halk otobüsü okulun istinat duvarına çarparak durabildi. Araç hurdaya döndüğü kazada otobüs şoförü Memduh Çakmak olay yerinde hayatını kaybetti. 3 AFAD personelide yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda UMKE, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Acil Servis'te tedaviye alınan yaralılardan 3 AFAD personelin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48