Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da trafik kazası, 1 ölü
Kaza gece geç saatlerinde Şanlıurfa- Akçakale yolu üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 35 GC 4176 plakalı otomobil Akçakale istikametine ilerlediği sırada iddiaya göre kırmızı Işık ihlali yaptı.
Bu sırada otomobil, karşısına geçmeye çalışan 02 FH 443 plakalı motosiklete çarptı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken bir yandan da durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan yaralıları bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Hastanede tedavi altına alınan motosiklet sürücüsü Mustafa Bal’ın yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48