Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da toplulaştırmada son durum!
DSİ GAP 15. Bölge Müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Tapu Kadastro Genel Müdür yardımcısı Tamer İnan Başkanlığında Devlet Su İşleri (DSİ) GAP 15. Bölge Müdürü yardımcıları, Arazi Toplulaştırma Şube Müdürü ve ilgili teknik personelin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, planlanan toplulaştırma projeleri hakkında bir sunum yapıldı.
Uygulamadaki sorunların çözümüne yönelik sosyal ilişkilerin önemine dikkat çekilen toplantı da özellikle sahada bulunan personelin çalışmalar hakkında vatandaşları tatmin edecek şekilde bilgilendirme yapmasının ve uygulanan toplulaştırma projelerine vatandaşın desteğinin şart olduğunu belirtildi.
DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
“Tapu Kadastro Genel Müdür yardımcısı Sn Tamer İnan Başkanlığında Dsi Gap 15.Bölge Gap toplantı salonunda ilgili kurum ve kuruluş amirlerinin katılımı ile ilimizde devam eden Toplulaştırma çalışmaları hakkında istişare toplantısı yapıldı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49