Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da “Şiddetsiz Gelecek, Gençlere Gelecek” panel

Şanlıurfa’da, Mehmet Akif Konferans Salonunda 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde “Şiddetsiz Gelecek, Gençlere Gelecek” konulu panel düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen program vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Programa Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ve çok sayıda vatandaş katıldı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için Şanlıurfa’da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık için stand kurdu.

Kurulan standı Vali Salih Ayhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ziyaret etti. Vali Ayhan ve Müdür Ulucan yapılan çalışmalar hakkında personellerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49