Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da sıcak hava etkili oluyor

Türkiye’nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa’da da sıcak hava ve nem etkisini artırdı.

Şanlıurfa'da öğle saatlerinde hava sıcaklığı ortalama 44 dereceye ulaştı. Nem oranının yüzde 30 civarında seyretmesi beklenen kentteki bazı termometreler ise 48 dereceyi gösterdi.

Şanlıurfa’da GAP ile birlikte Harran ve Suruç ovasında ekili alanların sulanmasıyla birlikte etkili olan sıcak havaya nemin oluşmasıyla hava sıcaklığı ikiye katlanıyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar park ve gölgeliklerde serinlerken, bazı çocuklar parklardaki fıskiyelerle oynayarak serinlemeye çalışıyor.

Uzmanlar sıcak çarpması uyarısı yaparak, güneş altında fazla durulmaması ve mümkün olduğunca serin saatlerde dışarı çıkılması önerisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49