Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da öğrenci köpeklerin saldırısına uğradı

Harran Üniversitesi Paramedik bölümü öğrencisi Rojin isimli genç kız Harran Üniversite Osmanbey Kampüsü içerisinde başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Yaşadığı saldırıyı sosyal medya hesabından duyuran gen kız;“Bugün benim başıma gelen yarın sizin de başınıza gelebilir hatta çok daha kötü sonuçlar olabilir. Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü içerisindeki tüm köpeklerin toplanıp hayvan barınaklarına götürülmesi gerek. Hepimiz birlik olup sesimizi duyuralım.” İfadelerini kullandı.

Rojin’in bu paylaşımından sonra Harran Üniversitesi Rektörü Sabri Çelik yorum yaparak; “Öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Büyükşehir ve ilçe belediyelerine önlem alınması için daha önce de yazı yazmıştık, tekrar ilgili kurumlarla iletişim halindeyiz. Konunun takipçisi olacağız.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49