Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da nitelikli eleman yetişecek!

ŞUTSO toplantı salonunda, “Şanlıurfa Teknoloji Geliştirme ve Eğitim Merkezi'nin Kapasitesinin Geliştirilmesi ve Nitelikli Eleman Yetiştirilmesi Projesi” kapsamında kurulacak atölyeler için Karacadağ Kalkınma Ajansı ve ŞUTSO arasında imzalan protokol törenine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Dr. Hasan Maral, ŞUTSO Başkanı Mehmet Yetim ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Şanlıurfa Teknoloji Geliştirme ve Eğitim Merkezi'nin Kapasitesinin Geliştirilmesi ve Nitelikli Eleman Yetiştirilmesi Projesi” kapsamında kurulacak atölyeler için İstihdamımı artırmak için protokoller imzalandı.

Vali, Ayhan,”İşverenlerin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olacak, aynı zamanda gençlerimize de yeni istihdam alanları oluşturacak olan bu proje; ilimize hayırlı olsun”dedi.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;

İstihdamımızı artırmak için protokollere imza atıyoruz…

Valimiz Salih Ayhan başkanlığında,

“Şanlıurfa Teknoloji Geliştirme ve Eğitim Merkezi'nin Kapasitesinin Geliştirilmesi ve Nitelikli Eleman Yetiştirilmesi Projesi” kapsamında kurulacak atölyeler için Karacadağ Kalkınma Ajansı ve ŞUTSO arasında protokol töreni gerçekleştirildi.

İşverenlerin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olacak, aynı zamanda gençlerimize de yeni istihdam alanları oluşturacak olan bu proje; ilimize hayırlı olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49