Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da milyonluk traktör dolandırıcılığı
Eyyübiye ilçesinde bulunan Oto Galericiler sitesinde bir galeri sahibi kendisine ait 2 traktörü 1.425.000 TL karşılığında M.S., M.Ç. ve M.A.S. isimli şahıslara sattı. Galeri sahibi şahıslara güvendiği için herhangi bir sözleşme yapmadı.
Galeri sahibi satışta 100.00 TL'yi peşin aldı. Diğer ödenecek tutarın ise 20.10.2022 tarihinde ödenmek üzere anlaşma sağlandı. Satışın üzerinden bir süre geçmesine rağmen şahıslar gereken ücreti getirmedi.

Durumdan şüphelenen galeri sahibi durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri ve Eyyübiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şüphelilerden yaptığı çalışma sonucunda M.Ç. isimli şüpheliyi yakaladı.
Çalınan traktörler Siverek ve Eyyübiye ilçe sınırlarında bulunan karayolunda terk edilmiş halde bulundu. Bulunan traktörler Cumhuriyet Savcısının talimatıyla sahibine teslim edildi. Firari durumda olan diğer iki şahıs M.S. ve M.A.S.’ı yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48