Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Köpekbalığı Korkusu
Şanlıurfa’da  tezgahta satılan 2 metre uzunluğunda 300 kilogram ağırlığında olan köpek balığını gören vatandaşlar yanına yaklaşmaya korktu.
Şanlıurfa’da tezgahta 2 metre uzunluğunda 300 kilo ağırındaki köpek balığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Köpek balığını getirip satan Karadeniz balıkçısı Mahmut Usta “Köpek balığı Mersin’de balıkçılar tarafından yakalanmış bizde getirdik 2 metre uzunluğunda 300 kilo ağırlığında buradan geçen vatandaşlar biraz ürkerek yanına yaklaşabiliyor bazıları ellemek istiyor ama içlerinde biraz korku var 300 kilo ağırlığındaki köpek balığını ağır  olduğundan kilo ile satıyoruz kilosunu 25 TL’den satıyoruz vatandaşlar gelip alsınlar eti çok güzel olduğunu”belirtti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49