Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kar kazalara neden oldu, 6 yaralı

Kaza Şanlıurfa- Suruç karayolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, ani bastıran kar ve tipi nedeniyle her gün kazaların meydana geldiği yolda henüz sürücülerin ismi öğrenilmeyen otomobil seyir halinde olan 27 BPC 85 plakalı hafif ticari aracı arkadan çarptı, çarpmanın etkisi ile otomobil sürücüsü yaralandı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 112 ekiplerin müdahalesinin ardından ambulans ile Suruç devlet hastanesine kaldırıldı.

CEZAEVİ CİVARI ZİNCİRLEME KAZA: 5

İkinci kaza ise Şanlıurfa Hilvan karayolu 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu civarında meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde devam eden araçlar Şanlıurfa Hilvan karayolunda yağan kar yağışıyla birlikte kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek kaza yaptı.

Çok sayıda aracın karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılar diğer araç sürücüleri tarafından çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49