Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da kamyon ile otomobil çarpıştı, 3 yaralı

Kaza, Şanlıurfa- Suruç karayolu üzeri Yamaç mevkii tepe tesisleri civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halinde olan Mahmut Topal idaresindeki 27 AFP 108 plakalı kamyonet ara yola girmeye çalışırken Suruç istikametine seyir halinde olan Ziya Uymak idaresindeki 27 AFA 361 plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Yaralılara nöbetten çıkan 112 acil sağlık ekibi ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırıldı.

Polis ve jandarma ekipleri trafiği kontrollü bir şekilde geçişini sağlarken kazaya karışan otomobil ve kamyon çekici yardımıyla yoldan kaldırıldıktan sonra yeniden normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49