Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Kadastro Çalışmaları Gözden Geçiriliyor
Şanlıurfa Orman Genel Müdürlüğü stratejik planı ve Bakanlığın hedefleri gereğince 2/b çalışmalarının 2023 yılında tamamlanması için Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü 2021 yılında programda olan 400 birimdeki 2/b çalışmalarını denetlemek, Kontrol ve eğitim için Genel Müdürlüğün Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkan Yardımcısı Adnan Dinçer başkanlığında Mülkiyet ve Özel Orman Şube Müdürü Hasan Ayhan ve Koordinatör Mehmet Akif Karasu’ dan oluşan heyet Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şırnak ve Adıyaman illerinde Bölge Müdür Yardımcısı Ruşen Uyanıkoğlu, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Murat Tuncer ve Orman Kadastro Komisyon Başkan ve üyeleriyle, Harita Mühendisi ve Harita teknikerlerinin katılımıyla geniş çaplı toplantı düzenledi.
Toplantıda; 2023 yılında 2/b çalışmalarının bitirilmesi hedeflendiği, bu doğrultuda etkin çalışmalar yapılması gerektiğini dile getiren Daire Başkan Yardımcısı Dinçer"Biz Büyük bir teşkilatız, 2023 yılında 2/b çalışmalarını tamamlayacak her türlü donanıma ve tecrübeye sahip olduğumuzu belirtti. Bu nedenle bu yıl yükünüz ağır olmakla birlikte programda olan 400 birimde 2/b çalışmalarında yüzde yüz gerçekleşme yapacağınızı inancım tamdır" dedi.
Orman Kadastro Başmühendisliklerinin problemlerini ve taleplerini büyük bir titizlikle tek tek dinleyerek not alan Adnan Dinçer, her türlü problemi çözeceklerini Başmühendislerimiz daha verimli çalışması için her türlü kolaylığı saylayacaklarını belirtti.
Yöre halkının misafirperver, problem çıkarmaktan ziyade problemi çözmede istekli tutum ve davranışlarına sahip olduğunu yakinen bildiğini söyleyen Dinçer "Programımızda yüzde yüz gerçekleşmede en büyük avantajımızın yöre halkımızın bu yönüdür"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49