Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da İki Araç Çarpıştı, 5 Yaralı

Kaza Şanlıurfa- Mardin Karayolu üzerinde meydana geldi. Cumhuriyet Parkı ilerisinde seyir halindeki sürücüsü öğrenilemeyen 06 FR 6128 plakalı araç ile sürücüsü öğrenilemeyen 34 ZR 7532 plakalı başka bir araç birbiriyle çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında araçlarda bulunan 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerinde bulunan diğer araçların haber vermesi üzerine çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldılar. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49