Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da husumetli ailelere şafak operasyonu, çok sayıda silah ele geçirildi
Edinilen bilgiye göre 19 Haziran’da kırsal Eğerkıran Mahallesinde husumetli iki grup arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıkmıştı.Kısa sürede büyüyen tartışma silahların kullanıldığı çatışmaya dönüştü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadığı olayda 3 büyükbaş hayvan öldü. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri 750 boş kovan ele geçirerek 13 kişiyi gözaltına almıştı. Mahkemeye çıkarılan 13 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Husumetli iki ailenin silahlanarak kavga hazırlığında olduğu bilgisine ulaşan ekipler, Şafak vaktinde 150 jandarma ekibiyle kırsal Eğerkıran Mahallesine operasyon düzenledi. Özel tim, jasat, ve eğitimli köpeklerin de kullanıldığı operasyonda arama yapan ekipler, istinat duvarları ve evin bahçesinde kazdıkları toprak altında çuvallar içerisine istiflenmiş cephanelik buldu. Ele geçirilen silahların arasında keskin nişancıların kullandığı 2 adet uzun namlu tüfeğinde bulunduğu operasyonda toplam 16 adet değişik çap ve markalarda tüfek ele geçirildi. Aramalara bu silahlara ait ise çok sayıda mermi ve mühimmat yakalandı. Silah ve mühimatlara el koyan jandarma olayla ilgili 10 kişiyi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49