Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da hem işçi hem de işveren İŞKUR’dan memnun

Şanlıurfalı ve Suriyeli vatandaşlara yönelik devam eden meslek edindirme kursları ve uygulamalı eğitim programlarında hem meslek öğreniliyor hem de ev ekonomiye katkı sağlanıyor.

Ağırlıklı olarak giyim ve sanayi sektörlerine yönelik eğitim verildiği kurslara hem Şanlıurfalı vatandaşlar hem de Suriyeli vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Mesleki eğitimlerin verildiği kurslarda meslek öğrenen kadınlar, bir yandan işsel gelişimlerini sağlarken diğer yandan da ev ekonomilerine destek sağlama fırsatı da buluyor.

Her yaştan kadının büyük ilgi gösterdiği kurslara katılan kursiyerler, kursun açılmasında büyük emeği olan Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.

KURSİYERLERDEN ŞANLIURFA İŞKUR’A TEŞEKKÜR

Açılan kursların her zaman devam etmesi gerektiğini vurgulayan Kursiyerler, Rim Elali, Feryal Elibrahim, Halil Ömer ve Menal Aktaş, giyim dikim tekstil; “Burada dikim üzerine kurs alıyoruz, öğreticiler nezaretinde elbise ve kıyafetler dikiyoruz, aynı zamanda el işi de yapıyoruz. Kurs daha yeni başladığı için henüz kendi dikimlerimizi tek başımıza yapamıyoruz. Bize destek sundukları için, İŞKUR’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu kursların devam etmesini de istiyoruz” derken, açılan kurs sayesinde öğrendiklerini ekonomiye kazandıracağını dile getiren Kursiyer Şemse Muhammed ise, “Kursta dikiş, nakış, kıyafet dikimi öğreniyoruz ve iğne oyası yapıyoruz. Sağ olsun hocamız öğretiyor bize. Bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Her türlü kıyafeti kendim de kesip dikebiliyorum. Ben bu sayede masraflarımı da karşılıyorum. Maddi durumum bunları karşılayabilecek durumda değil. Hem eğitim alıyoruz hem de maddi destek sağlanıyor bize. Bu imkanı sağlayan İşkur’a çok teşekkür” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49