Öne Çıkanlar boks getirildi Yine Halkın İçinde restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da görev yapmıştı: Kazada hayatını kaybetti

Kaza Alınan bilgiye göre, Muhammed Hıdır Dokumacı (41) idaresindeki 16 APD 858 plakalı otomobil, Bursa-Ankara kara yolunun Ümitalan mevkisinde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 16 AFK 248 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, sürücü Muhammed Hıdır Dokumacı ile eşi Dilek Şen Dokumacı (38) ve çocukları Talha Dokumacı (14), Nesrin Ceylan (30), Emine Gaye (16), Elif (60) ve Muhammed Samet Doğan (17) otomobilde sıkışarak yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı'nın, daha öce Harran Tıp Radyolojide, şimdi ise Bursa Şehir Hastanesinde radyoloji uzmanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49