Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı bayram

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Festival coşkusu
 Şanlıurfa GAP Arena’da 12. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Kenan Doğulu, Şebnem Ferah ve Emre Aydın sahne aldı.

Bu yıl 16 şehirde düzenlenecek ve yüz binlerce kişiye ulaşması hedeflenen festivalin Şanlıurfa konseri, GAP Arena Stadyumu içindeki etkinlik alanında gerçekleştirildi.

Yoğun ilgi gören festivale, yüzlerce vatandaş katılarak doyasıya eğlendi. Düzenlenen konserde seyircilerin karşısına ilk olarak Emre Aydın çıkarak, en çok dinlenen şarkılarını seslendirdi.

Emre Aydın’ın şarkılarından sonra şarkılarını okumak için sahne alan Şebnem Ferah da sevilen şarkılarını seslendirdi.Ferah, öte yandan "Eski" isimli şarkısını seslendirdiği sırada Kemal Sunal, Yılmaz Güney ve Barış Manço gibi ünlü isimlerin fotoğraflarının ekrana yansıtılması, izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

yaklaşık 3 saat süren festivalde vatandaşlar coşkulu anlar yaşarken, sahneye en son çıkan Kenan Doğulu çıktı. Kenan Doğulu özellikle de genç kızların büyük beğenisini aldı. Şarkılarını seslendiren Doğulu hayranlarından büyük alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48