Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa"da feci kaza, 1 ölü,1 yaralı
Kaza Suruç- Birecik karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halinde olan hafif ticari araç direksiyon hakimiyetini kaybederek arkadan tıra çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık, itfaiye ve güvenlik ekiplerine bildirdiler.
Olay yerine kısa sürede gelen ekipler yaralılara müdahale etmeye başladı. Kazada 1 kişi öldü 1 kişi ise yaralandı. Yaralı kişi sağlık ekipleri tarafından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kullanılamaz hale gelen araç daha sonra çekici yardımı ile bulunduğu yerden kaldırıldı. Ekipler olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49