Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’’da Elektrik kesintisi olacak
Şanlıurfa il merkezinde yapılan yüksek gerilim hat bakım çalışmalardan dolayı hafta sonu elektrik kesintisi uygulanacaktır.
 
Şanlıurfa Dicle elektrik A.Ş.den yapılan açıklamaya göre Şanlıurfa İl Müdürlüğü Sorumluluk alanı içerisinde bulunan yüksek gerilim hat bakım onarım çalışmaları yapılacaktır. 02.11.2013 tarihinde 08.00-16.00 saatleri arasında çalışma yapılacağından dolayı Karaköprü Sefa Koop, lpek İnş ve Çevresinde
 
03.11.2013 tarihinde 08.00-13.00 Zirve Konutları, Belediye su deposu, Doğa Koleji, Beyka Siteleri, Gülmar market ayrıca İşletme Bakım Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa-1 TM de devreye alınacak olan 100 MVA lık 154/33 kv TR-A primer teçhizat montajı için 03.11.2013 tarihinde 07.00-16.00 saatleri arasında TM’den beslenen tüm fiderlerin enerjisiz kalacağı belirtilmektedir. TEİAŞ 12. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Şanlıurfa İletim Şebekeleri İşletme ve Bakım Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa-1 TM’de (Ahmet Yesevi mah. Toki, Evren Sanayi, Devteşti mah, Bağlarbaşı mah, Bahçelievler Mahallesinin bir Bölümü, Yavuz Selim mah, Süleymaniye mah, Direkli mah, Akabe mah, Dedeosman mah. Haleplibahçe mah, Buhara Mah, Mance Mah, Eski Otogar Civarı, Dedeman Oteli, Hilton Oteli) kesinti yapılacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49