Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da  çöpte el bombası çıktı
Olay gece geç saatlerde Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminalinde yaşandı.Kağıt toplayıcıları Şanlıurfa Otogarı çıkışındaki bir çöp konteynerinde bomba olduğunu fark etti. Hemen polis ekiplerine ihbarda bulunuldu. Çöpte bomba olduğu bilgisi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve bomba imha uzmanı ekipleri sevk edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemi alınırken otogara giriş çıkışlar da bu süre içerisinde kapatıldı. Ekipler yaptığı incelemede paketin içindekinin el bombası olduğunu belirledi.

Bomba incelenmek üzere kontrollü bir şekilde bulunduğu yerden aldı ve güvenli alana götürüldü. Bombanın taarruz tipi el bombası olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49