Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Cevheri sesleri
Şanlıurfa’da yerel seçimler yaklaştıkça siyasette kızışmaya başladı son günlerde  Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sabahattin Cevheri’nin ismi gündeme gelmeye  başlandı.
 
Şanlıurfa’dan bir çok kişi Sabahattin Cevheri’nin Aday olması için baskı yapmaya başlandı  Cevheri daha önce Şanlıurfa’da Yıllarca Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı yaptı uzun süre parti il başkanlığı döneminde Necmettin Cevheri ile birlikte Başta Harran Üniversitesinin kurulması, Şanlıurfaspor  tesisleri, Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma Hastanesi, Uluslar arası Gap Hava limanı, Hipodrom, Organize sanayi sitesi ve birçok projeye imza atmıştı Sabahattin Cevheri yine Şanlıurfalıların isteği üzerine 2002’de Şanlıurfa'dan Bağımsız Milletvekili olarak meclise girdi, daha sonra AK Partiye katılan Cevheri 2 dönem Şanlıurfa Milletvekilliği yaptı.
 
Son günlerde Şanlıurfa’da Büyükşehir belediye başkanlığı için ismi geçen Sabahattin Cevheri’nin bu konuyu önümüzdeki günlerde değerlendireceği bildirildi. Sabahattin Cevheri, 1 Ocak 1950'de Şanlıurfa'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dış Ticaret Bölümü'nü bitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49