Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da ‘Ağaçlandırma’ protokolü imzalandı

Okul ve tesislerin çevrelerinin ağaçlandırılması seferberliği kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü arasında ‘Ağaçlandırma İş Birliği Protokolü’ imzalandı.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt arasında imzalanan Ağaçlandırma İş Birliği protokolü sayesinde Şanlıurfa ili sınırlarında yer alan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı bulunan okulların ve tesislerinin etraflarına yeşil bir görünüm kazandıracak fidanlar dikilecek.

İmzalanan protokol kapsamında Kent sınırlarında bulunan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların ve tesislerin etraflarına yeşil bir görünüm kazandırmak ile öğrencilere doğa sevgisini aşılanması amaçlanıyor. Protokol kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve okul yönetimleri iş birliği ile okulların ve tesislerin etraflarına fidan dikilmesi, dikilen fidanların korunması, bakımlarının yapılması ve sulanması sağlanacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49