Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 5’inci katta çıkan yangında 1 kişi dumandan etkilendi

Edinilen bilgilere göre yangın, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Doğukent Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir sitenin 5’inci katında yangın çıktı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye, emniyet ve doğalgaz ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangında mahsur kalan bir kişiyi yangın merdiveni ile dışarı çıkararak ambulansa bindirildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından dumandan etkilenen kişi Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanacak olumsuzluklara karşı olay yerine gelen doğalgaz ekipleri doğalgazı kesti. Kontrol altına alınan yangın sonrası doğalgazın bırakılacağı öğrenildi. Emniyet ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49