Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 45 yıllık muhtar, rakip tanımıyor
Şanlıurfa kent merkezinin başından gelen mahallelerden Yusuf Paşa mahallesi muhtarı Hasan Paydaş, Mahallesinde çok Suriyelinin olduğunu ve bu Suriyelilerin zaman zaman sıkıntı çıkardıklarını söyledi.
 
Önceki zamanlarda mahallede bir çok sıkıntının olduğunu söyleyen Paydaş, 45 yıllık tecrübesiyle şuan sorunların üstesinden geldiğini söyledi.
 
Rakibinin olmadığını söyleyen Paydaş, Yusuf Paşa mahallesinde alt yapı ve su sorunlarının olmadığını ancak işsizliğin çok olduğunu söylüyor. Kent merkezinde yer alan ve çarşıya yakın olması münasebetiyle belediyenin yoğun çalışmalar yaptığı mahallede, mahalle muhtarı Hasan Paydaş mahallesinde işsizlik sayısının çok olduğunu ve elektrik sıkıntısının olduğunu söyledi. Mahallenin eskiden çok daha kötü durumda olduğunu söyleyen 45yıllık muhtar “ Bu mahallede 45 yıldır muhtarlık yapıyorum. Mahallede eskiden çok ciddi sorunlarımız vardı ama bütün sorunların üstesinden geldik. Hala da bazı sıkıntılarımız var ancak bu sorunları da çözmek için uğraşıyoruz” dedi. Bir çok mahalle muhtarı gibi Hasan Paydaş da Tedaştan şikayetçi oldu. Mahallesinde sürekli elektrik kesintisinin olduğunu söyleyen paydaş, Tedaş çalışanlarını göreve çağırdı. Mahallesinin bir diğer sıkıntısının işsizlik olduğunu belirten tecrübeli muhtar belediyenin ve valiliğin bu işsizlere istihdam sağlaması istedi. Paydaş daha sonra konuşmasına şöyle devam etti “ Mahallemde elektrik ve işsizlik dışında ciddi bir sorun yok. Bu konuda belediye ve valilikten işsizlere istihdam sağlamasını talep ediyorum, Tedaşın da görevini yapmasını istiyorum. Çünkü Ramazan ayındayız ve insanlar evlerinde serin bir ortamda vakit geçirmek için klimaları açmak zorundalar. Elektrik olmayınca mahallelilerden tepki alıyoruz. Lütfen Tedaş bu sıkıntımızı gidersin” dedi. Belediye tarafından bir sıkıntılarının olmadığını dile getiren Paydaş Belediye ekiplerinin çok iyi çalıştığını söyleyerek, bir sonraki seçim için de aday olacağını kaydetti.
 
Bir sonraki seçimde yine aday olacağını belirten Paydaş, ömrünün yettiğince mahallesine hizmet edeceğini sözlerine ekledi.
 
Mahalle sakinlerinin de memnun olduğu muhtar Paydaş, vatandaşların dediğine göre, mahalle sakinleriyle iyi geçiniyor, mahallesindeki vatandaşların sorunlarıyla bizzat ilgileniyor. Hasan Paydaş hakkında konuşan Yusuf Özkan, “ Muhtarımız sağolsun çok iyi çalışıyor, mahallemiz adına her türlü sıkıntıya koşuyor. Onun sayesinde mahallemizde sorun kalmadı diyebiliriz, tek sıkıntımız elektriktir, elektrikler zaman zaman kesiliyor, onun dışında da Suriyeliler, mahalleyi biraz bozdu ama umarım bu sorunlar da en kısa zamanda giderilir, ki bu sorunların yaşanmasında da muhtarımızın bir suçu yok” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49