Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 2023 Yılı İslam Dünyası Turizm Başkenti toplantısı

Vali Salih Ayhan başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Valilik makam katı toplantı salonunda düzenlendi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları vekilleri ile ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Düzenlenen üst kurul toplantısında, 2023 yılında ilimizde turizm adına gerçekleştirilecek faaliyetlerin görev ve yetki alanları belirlenirken; yapılacak olan çalışmaların da yol haritası çıkarıldı.

Tüm Paydaşlarımızla Beraber 2023’e Hazırlanıyoruz

Vali Ayhan üst kurul toplantısında, “İlimizi İslam Dünyası Turizm Başkenti unvanı ile 2023’e hazırlarken, tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı eksiksiz yapmalıyız. Sorumluluğumuz büyük. İş birliğiyle hareket ederek, her kurum üzerine düşeni en iyi şekilde yapmalı.” dedi.

Üst kurul toplantısı süresince hem belediye hem de ilgili kurumlarımızın konu ile ilgili yaptığı hazırlıklar hakkında sunumlar yapıldı. Görüş alışverişinde bulunularak, genel çerçeve belirlendi.

Üst kurul toplantısı akabinde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı ile hazırlıkların ve genel çerçevenin işleyişi hakkında bir yol haritası belirlendi.

Ortak Paydamız Urfa

Toplantıda konuşan Vali Ayhan, “Genel çerçeveyi belirledik. Gerek yerel gerek ulusal ve gerekse uluslararası boyutuyla ilimizi 2023 yılında yapacağımız çalışmalar ile en iyi şekilde tanıtacağız. Şunun özellikle altını çizmek istiyorum: İlimizin imkân ve kabiliyetini birlikte değerlendirerek neler yapabileceğimizi ortaya koyduk. 5-6 aylık bir çalışma sonucunda, ocak ayında somut adımlarımızı atarak startımızı veriyoruz. Ve her ay düzenli olarak çalışmalar yaparak, bu atmosferi canlı tutmaya ve daha da geliştirmeye çalışacağız.” dedi.

Genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Vali Ayhan, “2023 Urfa açısından hareketli ve bereketli olacak. Kurumlarımız da dinamik bir şekilde çalışacak. Özellikle turizm sektöründe çalışanlar kendilerini sınamış ve eksikliklerini görmüş olacak. Bizim ortak paydamız Urfa. Dolayısıyla hem belediyelerimiz hem de kurumlarımızın bu süreçte fedakârca çalışacaklarına inanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48