Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da 1 Milyon liralık vurgun operasyonu, 7 gözaltı

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Nitelikli Dolandırıcılık Suçuyla Mücadele kapsamında nitelikli dolandırıcılık suçu işlediği iddiasıyla eş zamanlı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin herhangi bir hastalığı bulunmayan yabancı uyruklu şahıslar adına hastanelerden ilaç yazdırdıkları, daha önceden yazılmış olan raporlu ilaçları ikinci kez rapora gerek duymadan birlikte hareket ettikleri eczanelerden temin ederek kamuyu zarara uğrattıkları tespit edildi.
Yapılan aramalarda başkaları adına reçetelendirilmiş ve barkodları tahrif edilmiş, piyasa değeri yaklaşık 1 Milyon Türk Lirası olan çok sayıda muhtelif markalarda ilaç ve tıbbi malzeme ile doktor raporuyla alınabilen mama ve protein bazlı süt ele geçirildi.
Operasyonda Şanlıurfa’da bulunan (6) şüpheli ile Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan (1) şüpheli olmak üzere toplamda (7) şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. (1) şüpheli hakkında yakalama çalışmaları devam ediyor.
Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemleri ardından adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49