Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Valiliğinden 5 günlük uyarı!

Türkiye’nin en sıcak illerinden başında gelen Şanlıurfa’da bunaltıcı hava devam ediyor. Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre 27 Temmuz ve 31 Temmuz 2022 tarihleri arası hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üstüne çıkacağı bu nedenle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin öğle saatlerinde sıcak çarpmasına karşı dikkatli olması gerektiği uyarısında bulunuldu.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Yapılan son değerlendirmelere göre; 27 Temmuz ve 31 Temmuz 2022 tarihleri arası hava sıcaklıklarının bölgemiz genelinde mevsim normallerinin üstüne çıkacağı, hafta sonuna kadar mevsim normallerinin 4 ila 6 derece seyredebileceği tahmin ediliyor. Mevsim normalleri üzerindeki sıcak havalar nedeniyle öğle saatlerinde(11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önemle arz etmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49