Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Valiliği konuk evlerine ceza kesti.
Şanlıurfa valiliği tarafından daha önce uyarılan Konuk evlerine vatandaşların şikayeti üzerine 3 işletmeye 60,951TL para cezası kesildi.

Valilikten yapılan açıklamaya şöyle”İlimizde özellikle konuk evlerinin, düğün salonlarının ve diğer eğlence merkezlerinin özellikle hassas/çok hassas bölgelerde canlı müzik faaliyeti gerçekleştirmesi sebebiyle söz konusu faaliyetlerden çevreye yayılan çevresel gürültü, dinlenme alanlarında ve dinlenme saatlerinde vatandaşlarımızı olumsuz yönde etkilemekte ve zaman zaman şikâyetlerle sonuçlanmaktadır.

Bu konuyla alakalı olarak 23.09.2013 tarihinde basın bülteni yayınlanmış ve işletmelere gerekli önlemleri alması gerektiği bildirilmiştir.

Ancak gerekli önlemleri almayan 3 (üç) işletme hakkında faaliyetlerinin Yönetmelikte belirtilen sınır değerleri aştığının tespit edilmesi neticesinde her bir işletmeye 20.317 TL toplamda 60.951 TL idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca ilgililer hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49