Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Valiliği duyurdu: Otobüs seferleri durduruldu
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, il merkezi ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle can ve mal güvenliği tedbirlerinin aldığı bildirildi. Bu kapsamda Şanlıurfa'dan Diyarbakır ve Adıyaman istikametine seyredecek tüm otobüs seferlerinin bugünden itibaren durdurulduğu belirtildi. Gaziantep ve Mardin istikametli yollarda her hangi bir olumsuz durum bulunmadığından bu güzergâhlardaki tüm otobüsler seferlerine devam edebilecek olup, Diyarbakır ve Adıyaman istikametine gidecek olan otobüslerin Şanlıurfa Şehirlerarası Otobüs Terminalinden çıkışlarına izin verilmeyeceğini belirtti.

Diyarbakır ve Adıyaman istikametinde seyir halinde olan ticari araçların Zincir, takoz ve kış lastiği bulunmayan diğer araçların da şehirden çıkışına izin verilmeyeceği aktarılırken, kısıtlamalar hava şartlarının normale dönmesinin ardından kaldırılacağı ifade edild

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48