Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa sınırında Suriye rejim bayrağı asıldı
Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından Barış Pınarı harekâtıyla terör örgütü PKK/ YPG'ye büyük darbe vuruldu. Başarılı bir şekilde kontrol altına alınan Barış Pınarı Bölgesi güvenli bölge olarak ilan edildi.
Geçtiğimiz aylarda da gerçekleşen kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da yakında atmaya başlıyoruz” demişti.
Açıklama sonrası Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan Ayn el-Arab bölgesinde paniğe kapılan terör örgütü PKK/YPG'li teröristler, sınıra rejim bayrağını astı. Teröristlerin rejime ait bayrağını astıkları mevzide ağır silahlarla bekledikleri görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49