Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor sosyal medya valı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa orman bölge toplandı

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı İşletme Müdürlüklerinde görev yapan İşletme Şeflerine yönelik Kadastro Mülkiyet Şube Müdürlüğü’nün 3402-5304 Sayılı Kanunların sonuçlandırma dosyalarını düzenlenerek Orbis Kadastro ve Mülkiyet modülüne girilmesi Eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim programında Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Bayıcı Başkanlığında, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Murat Tuncer ve işletme şefleri toplandı.

Toplantıda katılımcılara; Kadastro ve Mülkiyet mevzuatı, 6831,3302, 4999 sayılı kanunlar, 3402 ve sonuçlandırma dosyalarının hazırlanması, Tapulu kesim yönetmeliği, 7139 sayılı kanunun Ek-16. maddesi uygulama yönetmeliği, 2020/1 sayılı tamim, özel ormanlar, 3402 sayılı kanunun 22/a maddesi uygulamaları, kadastro çalışmaları esnasında dikkat edilecek hususlar ve Orbis sisteminde veri girişi konularında bilgi verdi.

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Bayıcı, Kadastro ve Mülkiyet mevzuatının iyi öğrenilmesi ve uygulamaların titizlikle takip edilmesi, kadastro komisyonlarının çalışmalarına gerekli yerlerde iştirak edilmesi ve komisyonlara gerekli desteğin sağlanması konularında talimatında bulunarak; Eğitimin Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğümüz için verimli olmasını ve başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48