Öne Çıkanlar boks restore getirildi Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa merkezli  operasyon:  8 tutuklama

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri lüks otomobilleri motor ve şasi numarasını değiştirip satmaya çalışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Oluşturulan özel ekip tarafından 6 ay buyunca süren fizik ve teknik takip sonucu Şanlıurfa merkezli İstanbul, Adana, Bingöl, Malatya, Ankara, Mersin, Konya, Adıyaman, Bursa, Kilis, Osmaniye, Yozgat, Kahramanmaraş ve Balıkkesir, illerinde "Kazıntı-1" adı verilen operasyonda 51 adet "change" araç ele geçirildi. Operasyon kapsamında yapılan aramada, 1 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ile şasi basmaya yarayan farklı harfli rakamlar ele geçirildi. Yakalanan araçlar içerisinde Yurt dışı araçlar ile bayiden çalınan sıfır araçlarında yer aldığı öğrenildi. Yapılan operasyonlarda toplam 19 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Dolandırıcıların bu yöntemle 20 milyon lira haksız kazanç sağladıkları belirlendi.

Emniyetteki sorguların ardından Adiye sevk edilen 19 kişiden 8 kişi tutuklanırken 11 kişi ise Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49