Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa koordinatörü Köseoğlu oldu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Şanlıurfa İl Koordinatörü olarak görevlendirildi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Köseoğlu’nun yeni görevini sosyal medya hesabı üzerinden duyurarak, yeni il koordinatörüne başarılar diledi. Kırıkçı, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi de etiketlediği paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu hanımefendinin Şanlıurfamıza Yerel Yönetimler il koordinatörü olarak atanması bizleri sevindirmiştir. Kendisine Başarılar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49