Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Vatandaşları uyardı
Türkiye'de koronavirüs aşılanma oranında en alt sırada yer alan Şanlıurfa’da, son zamanlarda vaka sayılarının günlük yüksek olması birlikte bir çok aşı kampanyası yapılmaya başlandı.
Salgında rakamların yükselmesine rağmen henüz aşı olmayan vatandaşlara seslenen Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,"Aşısı yüzde 75'in üstünde olan şehirler bir önceki pik sayısının yarısına bile ulaşmadılar; örneğin Ankara. Aşı yüzdesi 50'in altında kalanlar bir önceki pik sayısının çok üstüne çıktılar;örneğin Şanlıurfa Henüz vaktimiz varken lütfen aşımızı olalım"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49