Öne Çıkanlar 1 yaralı Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa gümrük müdürlüğünde çalışılar aralıksız devam ediyor
Türkiye'de son bir haftadır etkili olan kar yağışı ve soğuk hava dalgısı Güneydoğu bölgesinde de etkili oldu. Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman illerinde bulunan Gümrük Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm birimler, etkili olan yoğun kar yağışı ve kötü hava şartlarına, rağmen görevi başında ve görevlerini yapmaya devam ettiler.
GAP Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı açıklamada;
"Gaziantep, Kilis, Adıyaman ve Şanlıurfa illerinde bulunan Bölge Müdürlüğümüze bağlı tüm birimlerimiz, özellikle Gaziantep ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışı ve kötü hava şartlarına, bundan dolayı görev yerlerine ulaşma zorluklarına rağmen görevi başında ve görevlerini yapmaya devam etmekteler.
Ticaret Bakanlığı olarak ülkemizin refahı için ihracatın önemine vakıf olan tüm personelimizle görevlerimize devam ediyoruz.
İhracat ve ithalatçımıza, sanayicimize, üreticimize de kolaylıklar diliyoruz.
Bölge Müdürlüğü olarak görevleri başında olan tüm personelimize teşekkür ediyor ve görevlerinde kolaylık ve başarılar diliyoruz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49