Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden bayram uyarısı!

Kurban Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatil verilmesiyle, vatandaşlar şehir dışına akın etmeye başladı. 9 günlük izinlerini tatil yaparak geçirmek isteyen vatandaşlara emniyetten de uyarı geldi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, asılsız olan tatil tekliflerine itibar etmeyiz diyerek uyarıda bulundu.

Emniyet Müdürlüğü paylaşımında; "Tatil Keyfiniz Pahalıya Patlamasın Kurban Bayramı'na özel, gerçek olamayacak kadar güzel fakat asılsız olan tatil tekliflerine itibar etmeyin. Tesis, işletme ve turlar ile ilgili bilgilerin güvenilirliğini; http://ktb.gov.tr adresinden kontrol edebilirsiniz." dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi sayfasında yer alan bilgilerde sertifikalı tüm Tesis, işletme ve turlar yer almakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49