Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa düşman işgalinden kurtuluşunun  102. yılında kutlanıyor

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunu 102. Yıldönümü kentte düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 11 Nisan kutlamaları dolayısıyla tüm şehitler anısına Şehitlik Anıtı’na çelenk bırakıldı.

Tören’de Şanlıurfa Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenklerinin şehitlik anıtına bırakıldığı törende Valilik çelengi Vali Abdullah Erin, Garnizon Komutanlığı çelengi Tuğgeneral Oktay Ağbuga ve Büyükşehir Belediyesi çelengi de Başkan Zeynel Abidin Beyazgül tarafından şehitlik anıtına sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona eren törene; idareciler, askeri erkân, şehit yakınları ve gaziler katıldı. Eyyübiye İlçe Müftüsü Âdem Dobur tarafından kurtuluş Şehitleri ve tüm şehitler için edilen duaya hep birlikte âmin denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48