Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa DSİ, 2022 yılı performansını değerlendirdi

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya, Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge müdürü Ali Naci Kösalı, Bölge Müdür Yardımcıları ve ilgili Şube Müdürleri video konferans yöntemiyle katılım sağladılar.

Toplantıda; Kentteki barajlar, göletler, içme suyu tesisleri, yer altı depolamaları, sulama tesisleri, hidroelektrik santraller hakkında bilgiler verilirken; yeni yatırım ve projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Şanlıurfa DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada,

“DSİ Genel Müdürlüğümüzce düzenlenen '2022 Yılı Performans Hedefleri Değerlendirme Toplantısı'na Bölge Müdürümüz Ali NaciKösalı, Bölge Müdür Yardımcılarımız ve ilgili Şube Müdürlerimiz video konferans yöntemiyle katılım sağladılar”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49